La Mamounia in Marrakech beste hotel ter wereld

marokko
3
14 okt '18
Het hotel kreeg maar liefst een score van 99,77.

De lezers van het beroemde Amerikaanse tijdschrift Condé Nast Traveler hebben voor de Choice Awards 2018 het La Mamounia hotel in Marrakech gekozen als het beste hotel ter wereld 

Afgelopen week deelde de algemeen directeur van La Mamounia, Pierre Jochem, het nieuws en bedankte het hotelteam voor hun uitmuntendheid in het verzekeren van de goede service van het hotel.

"We zijn vereerd om deze ultieme onderscheiding te mogen ontvangen van de lezers van het prestigieuze Conde Nast Traveler", zei Jochem. "Vanaf het moment dat gasten door onze deuren lopen, blijft de La Mamounia-ervaring voor altijd bij hen. Deze prijs zou niet mogelijk zijn zonder het harde werk en de toewijding van ons ongelooflijke hotelteam", voegde hij eraan toe.

Ruim een half miljoen lezers van Condé Nast Traveler hebben gestemd en het hotel ontving een indrukwekkende score van 99,77 (99,77/100). De Choice Awards van Condé Nast Traveler is de meest prestigieuze prijs in de luxe hotelindustrie en wordt wereldwijd erkend als "de beste van het beste".

Het hotel is in 1923 gebouwd en in 2009 vernieuwd door de Franse ontwerper Jacques Garcia. Het luxe hotel heeft vele prijzen ontvangen sinds het in 2009 haar deuren heropende.

© Redactie 2018
marokko
marrakech
hotel
lamamounia
award
beste
wereld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?