Waterreus: 'Over Mazraoui hoor je geen mens meer'

marokko
2
15 okt '18
Na de eclatante zege op viervoudig wereldkampioen Duitsland verkeert voetbalminnend Nederland volgens Ronald Waterreus in een uitzinnige en tegelijkertijd misplaatste feeststemming.

De wederopstanding van het Nederlandse elftal, zo werd de 3-0 zege op Duitsland afgelopen zaterdag in de Johan Cruijff ArenA geclassificeerd. Het lek is boven bij Oranje en dat mag iedereen weten, echter zijn er ook nog kenners die zich maar weinig kunnen vinden in deze benadering. Eén van hen is Ronald Waterreus, de voormalig Oranje-international geeft in zijn column in de Limburger aan dat er overduidelijk incidentenpolitiek wordt bedreven. Zo zou men allang over het gemist van voormalig Oranje-target Noussair Mazraoui heen zijn: ''Opeens zijn de jeugdopleidingen, die zo nodig op de schop moesten, fantastisch. Over Noussair Mazraoui hoor je, na het prima debuut van Denzel Dumfries, geen mens meer. En prompt voorziet bondscoach Ronald Koeman 'een grote toekomst voor dit Oranje'. De crisis is, kortom, voorbij.''

Ter herinnering, voor wie het destijds niet helemaal mee had gekregen: enkele weken geleden stond de rechtsback van Ajax in de nadrukkelijke belangstelling van bondscoach Ronald Koeman. Hij voorzag een belangrijke rol voor Mazraoui in een toekomstig Oranje, laatstgenoemde koos echter voor zijn gevoel en maakte tijdens de met 3-0 gewonnen partij tegen Malawi (red. kwalificatie Afrika Cup 2019) zijn eerste minuten en droeg dan ook na die invalbeurt de titel als A-international voor Marokko. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ronald waterreus
oranje
knvb
noussair mazraoui
ajax
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi