Benatia: 'Makkelijke wedstrijden bestaan niet in Afrika'

sport
20
17 okt 21:04
Hoe makkelijk de wedstrijd op papier ook is, uitwedstrijden op het Afrikaanse continent zijn volgens Medhi Benatia altijd net een tikkeltje zwaarder.
Met zijn inmiddels opgebouwde aantal van 58 caps kan de 31-jarige mandekker goed meepraten over het kwalificatie afdwingen in Afrika. Via zijn eigen social mediakanalen reageerde de centrumverdediger van Juventus op alle kritiek aan het adres van zijn collega-internationals. Benatia vindt namelijk dat Marokko zich verre van geblameerd heeft gistermiddag in het Stade Sheikh Mohammed, #TeamMarokko gaf de overwinning in de absolute slotfase uit handen toen El Fardou Ben de bal voor het intikken had (red. 2-2). 

''De mensen dachten dat we die wedstrijd wel even gingen winnen uit bij de Comoren''
Via Instagram schrijft de voormalig speler van onder andere AS Roma en Bayern München van zich af: ''Makkelijke wedstrijden bestaan niet in Afrika. De mensen dachten dat we die wedstrijd wel even gingen winnen uit bij de Comoren, en zie hier het resultaat. Ik kan zeggen dat ze ondanks de erbarmelijke omstandigheden waaronder ze hebben moeten presteren, ze zich toch hebben laten gelden daar. Eén punt is altijd beter dan niets.''

Photocredit: Diario AS
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
juventus
afrika cup 2019
comoren
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
kameroen
vriendschappelijk
tunesië
radès
team marokko
interlandkeuze
afrika cup 2019
hogesnelheidslijn
hogesnelheidstrein
alboraq
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa