Benatia: 'Makkelijke wedstrijden bestaan niet in Afrika'

sport
19
17 okt '18
Hoe makkelijk de wedstrijd op papier ook is, uitwedstrijden op het Afrikaanse continent zijn volgens Medhi Benatia altijd net een tikkeltje zwaarder.
Met zijn inmiddels opgebouwde aantal van 58 caps kan de 31-jarige mandekker goed meepraten over het kwalificatie afdwingen in Afrika. Via zijn eigen social mediakanalen reageerde de centrumverdediger van Juventus op alle kritiek aan het adres van zijn collega-internationals. Benatia vindt namelijk dat Marokko zich verre van geblameerd heeft gistermiddag in het Stade Sheikh Mohammed, #TeamMarokko gaf de overwinning in de absolute slotfase uit handen toen El Fardou Ben de bal voor het intikken had (red. 2-2). 

''De mensen dachten dat we die wedstrijd wel even gingen winnen uit bij de Comoren''
Via Instagram schrijft de voormalig speler van onder andere AS Roma en Bayern München van zich af: ''Makkelijke wedstrijden bestaan niet in Afrika. De mensen dachten dat we die wedstrijd wel even gingen winnen uit bij de Comoren, en zie hier het resultaat. Ik kan zeggen dat ze ondanks de erbarmelijke omstandigheden waaronder ze hebben moeten presteren, ze zich toch hebben laten gelden daar. Eén punt is altijd beter dan niets.''

Photocredit: Diario AS
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
medhi benatia
juventus
afrika cup 2019
comoren
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
sri lanka
aanslagen
sri-lanka
terroristische
laliga
daesh
marokkanen
meknes
colombo
sale
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso