Vij medailles voor Marokko op de Olympische Jeugdspelen

sport
0
18 okt '18
Vandaag is de laatste dag en er kunnen nog 2 medailles gewonnen worden.
Yassine El Ouarz won gisteren voor Marokko de zilveren medaille op de Olympische Jeugdspelen. De jonge bokser won de zilveren medaille in de licht zwaargewicht categorie (-69kg). Er werd gisteren ook een bronzen medaille gewonnen door de jonge Marokkaanse karateka Osama Edari in de categorie in -61kg.

Marokko haalde eerder al 3 medailles binnen: de gouden medaille in Taekwondo door Fatima Zahra Abou Farès , de zilveren medaille (in dezelfde discipline) door Safia Salih en een zilveren medaille in atletiek door Anas Essayi.

Vandaag is de laatste dag van de Olympische Jeugdspelen en Marokko is nog in de race voor twee medailles in de discipline karate.

Ter herinnering, twintig Marokkaanse atleten concurreren in de Olympische Jeugdspelen in acht evenementen: atletiek (5), Boksen (4), Karate (3), Taekwondo (2), Judo (2), Zwemmen (2), Windsurfen (1) en Worstelen (1). Georganiseerd onder het thema "Living the Future", brengt de Buenos Aires-editie meer dan 4.000 atleten uit meer dan 200 landen samen, die deelnemen aan 32 sportevenementen.

Photocredit: Lefr360
© Redactie 2018
marokko
medailles
olympische
jeugdspelen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
frankrijk
can2019
saoedi-arabie
rsb
caf
terrorisme
auto
onderwijs
ov
ongeluk
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech