Vij medailles voor Marokko op de Olympische Jeugdspelen

sport
0
18 okt '18
Vandaag is de laatste dag en er kunnen nog 2 medailles gewonnen worden.
Yassine El Ouarz won gisteren voor Marokko de zilveren medaille op de Olympische Jeugdspelen. De jonge bokser won de zilveren medaille in de licht zwaargewicht categorie (-69kg). Er werd gisteren ook een bronzen medaille gewonnen door de jonge Marokkaanse karateka Osama Edari in de categorie in -61kg.

Marokko haalde eerder al 3 medailles binnen: de gouden medaille in Taekwondo door Fatima Zahra Abou Farès , de zilveren medaille (in dezelfde discipline) door Safia Salih en een zilveren medaille in atletiek door Anas Essayi.

Vandaag is de laatste dag van de Olympische Jeugdspelen en Marokko is nog in de race voor twee medailles in de discipline karate.

Ter herinnering, twintig Marokkaanse atleten concurreren in de Olympische Jeugdspelen in acht evenementen: atletiek (5), Boksen (4), Karate (3), Taekwondo (2), Judo (2), Zwemmen (2), Windsurfen (1) en Worstelen (1). Georganiseerd onder het thema "Living the Future", brengt de Buenos Aires-editie meer dan 4.000 atleten uit meer dan 200 landen samen, die deelnemen aan 32 sportevenementen.

Photocredit: Lefr360
© Redactie 2018
marokko
medailles
olympische
jeugdspelen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
douane
botola pro
real madrid
dgsn
golaso
champions league
fc groningen
haven
uefa
mohammed ihattaren
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
marrakech
mohammed vi
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten