Treinongeval Bouknadel: Slachtoffers zullen worden gecompenseerd

buitenland
0
18 okt '18
Er is een gratis nummer opengesteld voor de familieleden van de slachtoffers.
De slachtoffers van het treinongeval dat plaats vond op dinsdag 16 oktober ter hoogte van Bouknadel, zullen worden gecompenseerd. De nationale spoorwegmaatschappij van Marokko (ONCF) is gedekt voor de wettelijke aansprakelijkheid door een verzekeringsmaatschappij (Wafa Assurance), kondigt ONCF  aan in een verklaring.

Wafa Assurance is het verzekeringsmerk van de Marokkaanse bank Attijariwafa Bank. Het maakt deel uit van de holding SNI van Koning Mohammed VI.

De passagiers die gecompenseerd willen worden moeten een bestand verzamelen met alle onderdelen die hun aanwezigheid in de trein kunnen bewijzen en ook een evaluatie van de schade (letsel, verlies van bagage) die ze hebben opgelopen: tickets, bewijs van ziekenhuisopname, medische verklaring, kopie van de CIN etc.

Het bestand moet worden ingediend bij de juridische afdeling van het hoofdkantoor van ONCF in Rabat. De ONCF stuurt het vervolgens naar zijn verzekeraar.

In de verklaring geeft ONCF ook aan dat zij alle familieleden van de slachtoffers de nodige hulp, begeleiding en informatie blijft verstrekken en hen wil helpen om al hun rechten te verkrijgen, gegarandeerd door de wet als onderdeel van hun aansprakelijkheid.  Een gratis nummer is daarom ter beschikking gesteld voor de families van de slachtoffers om de communicatie te vergemakkelijken.

Het gratis nummer (0 800 00 22 99) is elke dag beschikbaar van 09:00 uur tot 20:00 uur

De laatst vrijgegevens cijfers vermelden nog steeds dat er 7 doden en 125 gewonden te betreuren zijn bij het tragische treinongeval. Het spoor is is sinds vanochtend vanaf beide kanten weer vrijgegeven.
© Redactie 2018
marokko
bouknadel
treinongeval
compensatie
gratis
nummer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
can 2019
turkije
brand
can2019
parijs
caf
soedan
frankrijk
politie
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso