A Bola: 'Queiroz nadrukkelijk in beeld bij de Marokkaanse voetbalbond'

marokko
1
19 okt '18
Het doorgaans goed ingevoerde Portugese medium A Bola meldt dat men in Rabat wel uitkijkt naar een samenwerking met de huidige oefenmeester van Iran.

Waar de Portugese Carlos Queiroz tot op de dag van vandaag nog altijd aan de leiding staat bij het Iraanse elftal, lijkt er van verschillende kanten getrokken te worden aan de 65-jarige oefenmeester. Verschillende bronnen waaronder ESPN melden namelijk dat er óók vanuit de Mexicaanse voetbalbond concrete interesse bestaat om een samenwerking aan te gaan met de voormalig coach van onder andere Portugal en Real Madrid. Zijn verbintenis die afgelopen zomer afliep bij de Iraanse bond werd onlangs nog tot aan de AFC Asian Cup verlengd, iets wat mogelijk ook duidt op een vertrekwens van de bondscoach. 

Marokko voegt zich in een ellenlang rijtje van 9 geïnteresseerden
Volgens het eerder genoemde A Bola, artikel van de hand van journalist Miguel Correia, neigt ook de Marokkaanse voetbalbond FRMF naar Queiroz. Men zou in de voormalig assistent-trainer van Manchester United een uitstekende opvolger zien voor Hervé Renard. In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving meldt dit Portugese sportmedium dat het niet lang duurt of bondsvoorzitter Faouzi Lekjaa gaat met Renard om de tafel zitten. Dit om op een passende wijze het nog tot 2022 lopende contract van de Fransman af te wikkelen. 

Naast Marokko zouden tevens Algerije, Zuid-Korea, Egypte, Qatar, Colombia, Oezbekistan, Kameroen en dus óók Mexico hengelen naar de ervaren elftalleider. 

Photocredit: Scoopnest.com 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hervé renard
wk 2018
bondscoach
frmf
opvolging
carlos quieroz
iran
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi