Transfer Talks: 'Atlético Madrid wil onomstreden Bounou terug'

sport
0
19 okt 13:01
Na ooit door de Atleti bij Wydad Casablanca te zijn weggehaald, lijkt men inmiddels zo gecharmeerd van de sluitpost dat er zich mogelijk een nieuwe dienstperiode aandient.
Yassine Bounou doet het sinds hij de kleuren van La Liga-formatie Girona CF verdedigt uitstekend. Waar hij vorig seizoen gedurende 31 officiële optredens 46 doelpunten om de oren kreeg en 9 cleansheets overhield, staat de teller voor de huidige jaargang op 13 tegentreffers uit 8 competitiewedstrijden (2 cleansheets). In de Spaanse hoogste voetbalafdeling La Liga is hij dan ook één van de meest betrouwbare krachten onder de lat. Dit zou dan ook niet onopgemerkt zijn gebleven bij zijn voormalige werkgever Atlético Madrid, laatstgenoemde formatie is volgens Marokkaanse bronnen verworden tot een mogelijke versterking op termijn. 

Dit gerucht werd onlangs nog overgenomen door het vooraanstaande Mundo Deportivo, mocht het tot een overgang komen dan zal de Marokkaans-international zich in eerste instantie vanzelfsprekend moeten schikken in de rol van reserve. Als tweede doelman zal hij de concurrentie aan moeten gaan met de eerstekeus in de pikorde van trainer Diego Simeone, de 25-jarige Sloveen Jan Oblak. 

Photocredit: Mundo Deportivo
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
yassine bounou
girona cf
atlético madrid
la liga
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
kameroen
afrika cup 2019
macron
teammarokko
khashoggi
hogesnelheidslijn
clarence seedorf
hogesnelheidstrein
nationale
moord
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa