De details van een verschrikkelijke misdaad die vanochtend Mohammedia opschrikte (video)

marokko
3
19 okt '18
Ouders hielden uit angst hun kinderen vanochtend zelfs thuis van school.

Een geestelijk instabiele man onthoofde in de nacht van donderdag op vrijdag een persoon en verspreidde paniek door de hele stad. De misdaad leidde tot zoveel angst dat de ouders in Douar Cherif, waar de tragedie plaatsvond, hun kinderen vanochtend belette om naar school te gaan.

Nadat de 46-jarige man (met de initialen M.Z.) het slachtoffer had onthoofd,bood hij het hoofd aan aan de inwoners en presenteerde het als een "verrassing".

Een kruidenier vertelt voor de camera van Lefr360 hoe de man naar hem toekwam, vragend om een sigaret in ruil voor zijn "geschenk". De kruidenier keek in de zak en besefte dat het een onthoofd hoofd badend in bloed bevatte. De kruidenaar joeg de man weg, maar een paar minuten later vond hetzelfde scenario plaats bij een andere kruidenier.

Buurtbewoners vertellen ook hoe de man angst zaaide onder de bewoners door met zijn zwaard te zwaaien en op te scheppen dat hij zijn slachtoffer onthoofd had. Vervolgens gooide hij het hoofd op een verlaten stuk grond, waarna hij door de autoriteiten (die waren gewaarschuwd door de burgers) werd aangehouden.

Het onthoofde lichaam van het slachtoffer, in de dertig en geïdentificeerd als waarschijnlijk een S.D.F., werd gevonden in een bos bij de snelweg tussen Casablanca en Mohammedia.

De man is bekend bij de inwoners vanwege zijn criminele gedrag en hij wordt door de hele buurt gevreesd. Hij probeerde ook de keel van een jonge man door te snijden die weigerde hem een sigaret te geven. De laatste draagt nog steeds de sporen van deze poging tot moord.

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
mohammedia
opmerkelijk
onthoofding
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?