Opta: Ziyech en Messi met meeste doelpogingen in Champions League

sport
0
21 okt 12:31
Een opvallend statistiekje van Opta Johan, Hakim Ziyech gaat momenteel samen met de Argentijnse superster aan kop als gaat om schoten op het doel: 12 stuks maar liefst!
Na gisteren vanaf de aftrap te zijn begonnen voor Ajax, lijkt het erop dat Ziyech zich ook komende week weer kan laten gelden voor zijn werkgever. In het treffen met zijn voormalige werkgever sc Heerenveen was de spelmaker goed voor één doelpunt, in de 42ste minuut tekende hij op een vrij gemakkelijke wijze voor de 0-2 op het scorebord. Het eerstvolgende affiche voor de Amsterdammers is meteen ook een hele competitieve, men neemt het namelijk in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen SL Benfica. Die ploeg zal zijn handen vol hebben aan de Marokkaans-international, van hem gaat namelijk tot nu toe de meeste dreiging af in het miljardenbal UEFA Champions League. 

Autoriteit op het gebied van voetbalstatistiek, Opta Sports, heeft bijgehouden wie verantwoordelijk is voor de meeste doelpogingen in de huidige groepsfase van deze competitie. Zoals gezegd voert de middenvelder dit lijstje aan, samen met Lionel Messi. Wel is het goed mogelijk dat de voormalige speler van FC Twente Messi voorbij streeft tijdens de eerstvolgende speelronde. De sterkhouder van FC Barcelona kwam gisteren namelijk tegen Sevilla lelijk ten val en hield daar een breuk in zijn arm aan over. 

Photocredit: Aktuality.sk
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
lionel messi
uefa
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
kameroen
afrika cup 2019
macron
team marokko
hogesnelheidslijn
hogesnelheidstrein
khashoggi
younès belhanda
turkije
transfer
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa