Opta: Ziyech en Messi met meeste doelpogingen in Champions League

sport
0
21 okt '18
Een opvallend statistiekje van Opta Johan, Hakim Ziyech gaat momenteel samen met de Argentijnse superster aan kop als gaat om schoten op het doel: 12 stuks maar liefst!
Na gisteren vanaf de aftrap te zijn begonnen voor Ajax, lijkt het erop dat Ziyech zich ook komende week weer kan laten gelden voor zijn werkgever. In het treffen met zijn voormalige werkgever sc Heerenveen was de spelmaker goed voor één doelpunt, in de 42ste minuut tekende hij op een vrij gemakkelijke wijze voor de 0-2 op het scorebord. Het eerstvolgende affiche voor de Amsterdammers is meteen ook een hele competitieve, men neemt het namelijk in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen SL Benfica. Die ploeg zal zijn handen vol hebben aan de Marokkaans-international, van hem gaat namelijk tot nu toe de meeste dreiging af in het miljardenbal UEFA Champions League. 

Autoriteit op het gebied van voetbalstatistiek, Opta Sports, heeft bijgehouden wie verantwoordelijk is voor de meeste doelpogingen in de huidige groepsfase van deze competitie. Zoals gezegd voert de middenvelder dit lijstje aan, samen met Lionel Messi. Wel is het goed mogelijk dat de voormalige speler van FC Twente Messi voorbij streeft tijdens de eerstvolgende speelronde. De sterkhouder van FC Barcelona kwam gisteren namelijk tegen Sevilla lelijk ten val en hield daar een breuk in zijn arm aan over. 

Photocredit: Aktuality.sk
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
lionel messi
uefa
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
caf
can2019
donald trump
zamalek
ongeluk
ov
rsb
iran
teheran
fifa
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech