FRMF naarstig op zoek naar Europese sparringpartner voor #TeamMarokko

sport
10
22 okt 13:05
Mocht dat niet lukken dan heeft de Marokkaanse voetbalbond FRMF altijd nog de vriendschappelijke ontmoeting met Tunesië achter de hand.
In Rabat is men momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomende interlandperiode. Naast de al geplande ontmoeting met Kameroen, vijfde speelronde in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2019, is er de mogelijkheid om nog een interland in te plannen. Om het vertrouwen zowel binnen als buiten de selectie terug te krijgen poogt men zo snel mogelijk een akkoord te bereiken met hetzij een Europese óf Aziatische opponent. 

Slaagt de bond er niet in om na het treffen met Kameroen (red. 16 november in het Stade Moulay Abdellah, te Rabat) een dergelijke tegenstander te strikken, dan wordt het akkoord met de Tunesiërs in stand gehouden. Naar wat er nu de ronde doet, verschillende Marokkaanse bronnen, staat de huidige nummer 23 in de FIFA Ranking op de 20e van komende kalendermaand tegenover het keurkorps van Hervé Renard. Net als het affiche met gastland Kameroen worden ook 'les Aigles de Carthage' ontvangen in Rabat. 

Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
frmf
oefeninterland
vriendschappelijk
europa
fifa
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
kameroen
vriendschappelijk
tunesië
radès
team marokko
interlandkeuze
afrika cup 2019
hogesnelheidslijn
hogesnelheidstrein
alboraq
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa