FRMF naarstig op zoek naar Europese sparringpartner voor #TeamMarokko

sport
10
22 okt '18
Mocht dat niet lukken dan heeft de Marokkaanse voetbalbond FRMF altijd nog de vriendschappelijke ontmoeting met Tunesië achter de hand.
In Rabat is men momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomende interlandperiode. Naast de al geplande ontmoeting met Kameroen, vijfde speelronde in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2019, is er de mogelijkheid om nog een interland in te plannen. Om het vertrouwen zowel binnen als buiten de selectie terug te krijgen poogt men zo snel mogelijk een akkoord te bereiken met hetzij een Europese óf Aziatische opponent. 

Slaagt de bond er niet in om na het treffen met Kameroen (red. 16 november in het Stade Moulay Abdellah, te Rabat) een dergelijke tegenstander te strikken, dan wordt het akkoord met de Tunesiërs in stand gehouden. Naar wat er nu de ronde doet, verschillende Marokkaanse bronnen, staat de huidige nummer 23 in de FIFA Ranking op de 20e van komende kalendermaand tegenover het keurkorps van Hervé Renard. Net als het affiche met gastland Kameroen worden ook 'les Aigles de Carthage' ontvangen in Rabat. 

Photocredit: FRMF.ma 
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
frmf
oefeninterland
vriendschappelijk
europa
fifa
kwalificatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
can2019
amsterdam
turkije
ridouan taghi
mohammedvi
botolapro
moskee
al quds
raja
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso