'De ploeg was weinig overtuigend tijdens deze twee wedstrijden'

sport
0
22 okt '18
Wel is de bondsvoorzitter er stellig van overtuigd dat Marokko aanspraak kan maken op de titel komende zomer in Kameroen.
Na bijna een week doorbreekt de voormalige voorzitter van RS Berkane de stilte. In een radio-interview met de Marokkaanse omroep SNRT laat ook hij zijn licht schijnen over hetgeen de nationale ploeg liet zien gedurende de laatste twee interlands. De preses zegt weinig overtuigd te zijn, echter benadrukt hij wel dat de kwaliteiten er wel degelijk zijn. Maar tegen de Comoren was dat kwaliteitsverschil te weinig merkbaar, aldus de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond. Ter herinnering, in de thuiswedstrijd won Marokko ternauwernood van de Comoren, in de uitwedstrijd kreeg men vlak voor het verstrijken van de speeltijd de noodlottige gelijkmaker te verwerken (red. 1-0 en 2-2).

"Er staat ons maar één ding te doen en dat is het binnenhalen van die langverwachte Afrika Cup-titel''
Met momenteel slechts één continentale trofee in de prijzenkast van de bond is het nodig tijd om voor enige aanvulling te zorgen. ''We gaan er alles aan doen om goed voor de dag te komen tijdens dit aanstaande toernooi. Er staat ons maar één ding te doen en dat is het binnenhalen van die langverwachte Afrika Cup-titel.''

Photocredit: Le Parisien.fr
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
faouzi lekjaa
frmf
hervé renard
comoren
afrika cup 2019
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
politie
can2019
turkije
brand
ridouan taghi
amsterdam
soedan
rotterdam
said razzouki
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso