'De ploeg was weinig overtuigend tijdens deze twee wedstrijden'

marokko
0
22 okt '18
Wel is de bondsvoorzitter er stellig van overtuigd dat Marokko aanspraak kan maken op de titel komende zomer in Kameroen.

Na bijna een week doorbreekt de voormalige voorzitter van RS Berkane de stilte. In een radio-interview met de Marokkaanse omroep SNRT laat ook hij zijn licht schijnen over hetgeen de nationale ploeg liet zien gedurende de laatste twee interlands. De preses zegt weinig overtuigd te zijn, echter benadrukt hij wel dat de kwaliteiten er wel degelijk zijn. Maar tegen de Comoren was dat kwaliteitsverschil te weinig merkbaar, aldus de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond. Ter herinnering, in de thuiswedstrijd won Marokko ternauwernood van de Comoren, in de uitwedstrijd kreeg men vlak voor het verstrijken van de speeltijd de noodlottige gelijkmaker te verwerken (red. 1-0 en 2-2).

"Er staat ons maar één ding te doen en dat is het binnenhalen van die langverwachte Afrika Cup-titel''
Met momenteel slechts één continentale trofee in de prijzenkast van de bond is het nodig tijd om voor enige aanvulling te zorgen. ''We gaan er alles aan doen om goed voor de dag te komen tijdens dit aanstaande toernooi. Er staat ons maar één ding te doen en dat is het binnenhalen van die langverwachte Afrika Cup-titel.''

Photocredit: Le Parisien.fr

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
fouzi lekjaa
frmf
herve renard
comoren
afrika cup 2019
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?