Warm onthaal voor Marokkaanse Olympische sporters (video)

marokko
0
22 okt '18
De jonge atleten zijn weer terug in Marokko.

De 20 jonge Marokkaanse atleten die deelnamen aan de Olympische Jeugdspelen in Buenos Aires, Argentinië, zijn weer terug in Marokko. Ze werden warm onthaald op de luchthaven Rabat-Salé, met name de gouden medaille-winnares Fatima Zahra Abou Farès (Taekwondo).

"Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik ben heel blij, het is de droom van elke sportman/vrouw, om zijn land een gouden medaille te geven. Het is een enorme morele steun voor ons. Ik dank de voorzitter van de federatie , Driss El Hilali, het ministerie, het technisch en medisch personeel en niet te vergeten mijn coach."

De voorzitter van de Taekwondo Federatie herinnerde eraan dat dit de eerste gouden medaille van Marokko is in de geschiedenis van de Olympische Jeugdspelen. "Ik draag deze overwinning op aan Zijne Majesteit Koning Mohammed VI, een historisch succes omdat het de eerste gouden medaille van Marokko is bij de Olympische Jeugdspelen, en ik feliciteer alle andere atleten die hebben geschitterd in andere disciplines zoals karate, boksen en atletiek".

Ter herinnering, Marokko won tijdens deze editie van de Olympische Jeugdspelen in totaal 7 medailes. 

Goud: Fatima Zahra Abou Farès (Taekwondo)
Zilver: Safia Salih (Taekwondo), Anas Essayi (Atletiek), Yassine El Ouarz (Boksen), Yassine Sekouri (Karate) en Nabil Chaab (Karate)
Brons: Osama Edari (Karate)

YouTube link

Videocredit: Lefr360

© Redactie 2018
marokko
olympische
jeugdspelen
warm
onthaal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi