Warm onthaal voor Marokkaanse Olympische sporters (video)

sport
0
22 okt '18
De jonge atleten zijn weer terug in Marokko.
De 20 jonge Marokkaanse atleten die deelnamen aan de Olympische Jeugdspelen in Buenos Aires, Argentinië, zijn weer terug in Marokko. Ze werden warm onthaald op de luchthaven Rabat-Salé, met name de gouden medaille-winnares Fatima Zahra Abou Farès (Taekwondo).

"Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik ben heel blij, het is de droom van elke sportman/vrouw, om zijn land een gouden medaille te geven. Het is een enorme morele steun voor ons. Ik dank de voorzitter van de federatie , Driss El Hilali, het ministerie, het technisch en medisch personeel en niet te vergeten mijn coach."

De voorzitter van de Taekwondo Federatie herinnerde eraan dat dit de eerste gouden medaille van Marokko is in de geschiedenis van de Olympische Jeugdspelen. "Ik draag deze overwinning op aan Zijne Majesteit Koning Mohammed VI, een historisch succes omdat het de eerste gouden medaille van Marokko is bij de Olympische Jeugdspelen, en ik feliciteer alle andere atleten die hebben geschitterd in andere disciplines zoals karate, boksen en atletiek".

Ter herinnering, Marokko won tijdens deze editie van de Olympische Jeugdspelen in totaal 7 medailes. 

Goud: Fatima Zahra Abou Farès (Taekwondo)
Zilver: Safia Salih (Taekwondo), Anas Essayi (Atletiek), Yassine El Ouarz (Boksen), Yassine Sekouri (Karate) en Nabil Chaab (Karate)
Brons: Osama Edari (Karate)YouTube link

Videocredit: Lefr360
© Redactie 2018
marokko
olympische
jeugdspelen
warm
onthaal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
ridouan taghi
sri lanka
nabil b
aanslagen
colombo
said razzouki
botolapro
handgranaat
militaire
amsterdam
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso