Warm onthaal voor Marokkaanse Olympische sporters (video)

sport
0
22 okt '18
De jonge atleten zijn weer terug in Marokko.
De 20 jonge Marokkaanse atleten die deelnamen aan de Olympische Jeugdspelen in Buenos Aires, Argentinië, zijn weer terug in Marokko. Ze werden warm onthaald op de luchthaven Rabat-Salé, met name de gouden medaille-winnares Fatima Zahra Abou Farès (Taekwondo).

"Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik ben heel blij, het is de droom van elke sportman/vrouw, om zijn land een gouden medaille te geven. Het is een enorme morele steun voor ons. Ik dank de voorzitter van de federatie , Driss El Hilali, het ministerie, het technisch en medisch personeel en niet te vergeten mijn coach."

De voorzitter van de Taekwondo Federatie herinnerde eraan dat dit de eerste gouden medaille van Marokko is in de geschiedenis van de Olympische Jeugdspelen. "Ik draag deze overwinning op aan Zijne Majesteit Koning Mohammed VI, een historisch succes omdat het de eerste gouden medaille van Marokko is bij de Olympische Jeugdspelen, en ik feliciteer alle andere atleten die hebben geschitterd in andere disciplines zoals karate, boksen en atletiek".

Ter herinnering, Marokko won tijdens deze editie van de Olympische Jeugdspelen in totaal 7 medailes. 

Goud: Fatima Zahra Abou Farès (Taekwondo)
Zilver: Safia Salih (Taekwondo), Anas Essayi (Atletiek), Yassine El Ouarz (Boksen), Yassine Sekouri (Karate) en Nabil Chaab (Karate)
Brons: Osama Edari (Karate)YouTube link

Videocredit: Lefr360
© Redactie 2018
marokko
olympische
jeugdspelen
warm
onthaal
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
rotterdam
dgsn
younès belhanda
galatasaray
al ittihad
politie
agadir
la liga
wydad casablanca
golaso
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten