Marokko-Chili: Meer toeristische samenwerking en mogelijke directe vliegverbinding

economie
0
23 okt 11:49
Beide landen ondertekenden vorige week een intentieverklaring.
Vorige week werd er een intentieverklaring ondertekend in Santiago, voor de onderhandelingen over een overeenkomst voor de oprichting en exploitatie van luchtdiensten tussen Marokko en Chili.

Deze onderhandelingen zullen modaliteiten vaststellen waardoor luchtvaartmaatschappijen van beide landen commerciële vluchten naar de gebieden en het luchtruim van beide landen kunnen uitvoeren.

De verklaring werd ondertekend door de Marokkaanse minister van Toerisme en Luchtvervoer, Mohamed Sajid, en de Chileense minister van Transport, Gloria Hutt, bericht het Marokkaanse persbureau MAP.

Na ondertekening zal de nieuwe overeenkomst worden toegevoegd aan de overeenkomst die reeds met Brazilië is ondertekend, waardoor de uitvoer van de directe lijn Casablanca-Rio de Janeiro-Sao Paolo mogelijk werd.

Er werd vorige week ook een memorandum van overeenstemming betreffende samenwerking op het gebied van toerisme getekend tussen Marokko en Chili. Het omvat de bevordering en versterking van toeristische uitwisselingen tussen de twee landen.
© Redactie 2018
marokko
chili
samenwerking
toerisme
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
golaso
de graafschap
staatsliedenbuurt
caf
anouarb
adila
awards
migratie
liquidaties
imlil
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam