Marokko-Chili: Meer toeristische samenwerking en mogelijke directe vliegverbinding

economie
0
23 okt '18
Beide landen ondertekenden vorige week een intentieverklaring.
Vorige week werd er een intentieverklaring ondertekend in Santiago, voor de onderhandelingen over een overeenkomst voor de oprichting en exploitatie van luchtdiensten tussen Marokko en Chili.

Deze onderhandelingen zullen modaliteiten vaststellen waardoor luchtvaartmaatschappijen van beide landen commerciële vluchten naar de gebieden en het luchtruim van beide landen kunnen uitvoeren.

De verklaring werd ondertekend door de Marokkaanse minister van Toerisme en Luchtvervoer, Mohamed Sajid, en de Chileense minister van Transport, Gloria Hutt, bericht het Marokkaanse persbureau MAP.

Na ondertekening zal de nieuwe overeenkomst worden toegevoegd aan de overeenkomst die reeds met Brazilië is ondertekend, waardoor de uitvoer van de directe lijn Casablanca-Rio de Janeiro-Sao Paolo mogelijk werd.

Er werd vorige week ook een memorandum van overeenstemming betreffende samenwerking op het gebied van toerisme getekend tussen Marokko en Chili. Het omvat de bevordering en versterking van toeristische uitwisselingen tussen de twee landen.
© Redactie 2018
marokko
chili
samenwerking
toerisme
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
arrestatie
moskee
syrië
palestina
israël
saoedi-arabie
marokkanen
can2019
duitsland
egypte
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech