'Pas na de Afrika Cup evaluatie over zijn functioneren'

marokko
0
23 okt '18
De Fransman geniet het volste vertrouwen van de voorzitter die in 2016 Badou Zaki aan de kant schoof voor zijn komst.

Een ander saillant detail uit het eerdere interview van Faouzi Lekjaa met de Marokkaanse omroep SNRT is de quote over het beoordelen van de man die aan het roer staat bij de Leeuwen van de Atlas. De preses geeft namelijk te kennen dat Renard voorlopig nog niet hoeft te vrezen over het wel of niet doorzetten van zijn dienstverband bij de Marokkaanse bond. Pas nadat de Afrika Cup is afgelopen gaat men om tafel met de oefenmeester die voorheen onder andere Ivoorkust. Zambia en LOSC Lille onder zijn hoede had. 

''Op 16 juli van het volgende kalenderjaar gaan we zijn functioneren evalueren''
Van zich afbijtend zegt Lekjaa het volgende over de veelbesproken kwestie: ''Net zoals altijd blijft de bondscoach ook nu bezig met zijn missie. Ons doel is het binnenhalen van de titel tijdens de aankomende Afrika Cup, op 16 juli van het volgende kalenderjaar pas gaan we zijn functioneren evalueren.''

Afgelopen vrijdag onthulde het Portugese medium A Bola nog, bij monde van journalist Miguel Correia, dat er vanuit Rabat al het eerste contact gelegd zou zijn met de huidige oefenmeester van Iran, Carlos Queiroz. Nadat de woordvoerder van de Marokkaanse bond, Mohamed Makrouf, hierop reageerde kan dat gerucht na het interview van Lekjaa dan ook naar de prullenmand worden verwezen. 

Photocredit: MAP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
fouzi lekjaa
frmf
herve renard
afrika cup 2019
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?