UEFA Champions League: overzicht Marokkaans-internationals vanavond

marokko
0
23 okt '18
In derde speelronde van de UEFA Champions League zou het heel goed kunnen dat er vanavond maar liefst 3 Marokkaans-internationals binnen de lijnen komen.

AFC Ajax - SL Benfica (21:00):
Voor dit belangrijke affiche nam coach Erik ten Hag twee van de drie Marokkaanse krachten die Ajax rijk is, op in zijn selectie. Waar Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui normaal gesproken tot de basiself behoren, zal Zakaria Labyad het moeten doen met een plek op de tribune. Mazraoui lijkt overigens volledig hersteld te zijn van de liesklachten die hem vorige week nog aan de kant hielden bij Marokko (red. kwalificatietweeluik voor de Afrika Cup van 2019 tegen de Comoren). 

Manchester United - Juventus (21:00):
Medhi Benatia begint zich langzaam maar zeker weer terug te vechten in het sterrenensemble van coach Massimiliano Allegri. De inmiddels 31-jarige mandekker behoorde afgelopen weekend nog tot het strijdplan tegen competitiegenoot Genoa CFC. Waar hij de twee competitieduels ervoor genoegen moest nemen met een plek op de reservebank, begon hij tegen de ploeg uit Genua wel in de basis (red. 1-1 gelijkspel). Dat Benatia verworden is tot wisselspeler heeft voornamelijk met zijn weinig fitte periode aan het begin van het seizoen te maken, hij keerde bij 'de Oude Dame' terug met buikwandklachten. 

Voor vanavond reisde de voormalig speler van AS Roma en Bayern München uiteraard mee naar Manchester. Gehoopt wordt dat de international speelminuten toebedeeld krijgt tijdens deze derde speelronde in de groepsfase van het miljardenbal. Tegen BSC Young Boys was de onomstreden verdediger basisspeler, begin oktober rekende men in eigen huis met 3-0 met de Zwitserse topploeg. 

Photocredit: UEFA.com 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
uefa
champions league
ajax
juventus
groepsfase
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?