Khenifra: Drie tieners doen collectieve zelfmoordpoging

marokko
1
24 okt '18
Ze konden nog net op tijd worden gered door een bewaker.

De politie in Khénifra opende een onderzoek naar de collectieve zelfmoordpoging van drie minderjarigen, bericht dagblad Al Ahdath.  Ze probeerden maandagavond collectief zelfmoord te plegen.

De drie tieners, in de leeftijd van 16 tot 17 jaar, kwamen samen bij één van hen thuis. Ze slikten rattengif in in de vorm van tabletten waarna ze het pand verlieten. Eenmaal buiten werden ze getroffen door hevige pijn.

EÉn van de drie tieners kon de bewaker van de middelbare school Mohammed V te woord staan, die op zijn beurt de hulpdiensten belde. De drie jonge meisjes kregen een maagspoeling in het ziekenhuis. Eén van hen is nog steeds onder medisch toezicht.

Al Ahdath bericht dat een bron van het Regionaal Directoraat voor Nationaal Onderwijs in Khénifra zei dat de drie tieners geen leerlingen zijn op de middelbare school Mohammed V, en dat alleen geluk hen de mogelijkheid had gegeven een beroep te doen op de bewaker van het establishment.

Het onderzoek is nog gaande om licht te werpen op de redenen voor deze collectieve zelfmoordpoging, die tragisch had kunnen aflopen.

Heb je hulp nodig?
113 Zelfmoordpreventie
Bel 113
24/7 bereikbaar (www.113.nl)
© Redactie 2018
marokko
khenifra
tieners
zelfmoordpoging
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?