Transfer Talks: 'Ventura wil oude bekende El Kaddouri terug in Serie A'

marokko
0
24 okt '18
De spelers wiens vertegenwoordiging geschiedt via de steenrijke Mino Raiola krijgt via zijn voormalige coach de kans om een rentree op de Italiaanse velden te maken.

Omar El Kaddouri is met zijn 28 jaar tegenwoordig te bewonderen in de Griekse Super League. In de kleuren van PAOK Saloniki was de aanvallende middenvelder tot nu toe goed voor 2 doelpunten en 2 assists in alle competities (Super League en kwalificatie UEFA Champions League). Dat de international het naar behoren doet is ook zijn voormalige trainer niet onopgemerkt gebleven, Gian Piero is dan ook bereid om El Kaddouri een handreiking te doen. 

Het zou heel goed kunnen dat de voormalig speler van onder andere SSC Napoli, Torino en FC Empoli deze winterse transferperiode nog wordt los geweken bij zijn contractclub. Met Chievo Verona positioneert Gian Piero zich momenteel als hekkensluiter in de hoogste Italiaanse voetbalafdeling, de 70-jarige Italiaan voorziet voor zijn voormalige pupil dan ook een belangrijke rol om weer de weg naar boven te vinden. 

Photocredit: Sky Sports Italia

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
omar el kaddouri
serie a
chievo verona
gian piero ventura
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi