'Benatia? Denk dat die voorlopig wel gelukkig is bij Juve'

marokko
0
25 okt '18
De technisch directeur van Olympique Marseille ziet het voorlopig nog niet gebeuren, de hereniging met jeugdexponent Medhi Benatia.

Afgelopen zomer gonsde het van de geruchten rondom een ogenschijnlijke overgang naar l'OM. Van de kant van de huidige nummer vier in de Ligue 1 bestaat tot op de dag van vandaag nog het verlangen om de verdediger los te weken bij 'de Oude Dame'. Alleen denkt de technisch directeur van Olympique Marseille, Andoni Zubizaretta, dat die transfer voorlopig niet van de grond komt. In gesprek met het Italiaanse sportmedium Footissime vertelt de beleidsman dat Benatia wel goed zit bij Juventus: ''Benatia? Denk dat die voorlopig wel gelukkig is bij Juve. Hij houdt van die club, en bovendien: met de komst van Cristiano Ronaldo zal ook hij beseffen dat dit het perfecte moment is om die felbegeerde Champions League titel te verzilveren.''

Bij Juventus ligt de mandekker nog tot medio 2020 vast, zij maakten in de zomer van 2017 naar verluidt zo'n €17 miljoen over naar Bayern. 

Photocredit: Sportfair.it

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
medhi benatia
olympique marseille
ligue 1
juventus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?