Transfer Talks: 'Club uit Sevilla in de markt voor gewaardeerde Ziyech'

marokko
2
26 okt '18
Het zal voor Hakim Ziyech niet de meest aantrekkelijke optie zijn, maar deze club lijkt wel een duidelijk plan te hebben met de middenvelder.

Aangezien men momenteel verlegen zit om met name de bezetting van het middenveld, wil Real Betis zich zo snel als het kan verzekeren van creativiteit in de ploeg. Een van de concrete namen die men voor ogen heeft is de sterkhouder van Ajax, door het uitvallen van oud-PSV'er Andres Guardado en Jaoquin kan de huidige nummer 11 in La Liga dan ook wat aanvallende impulsen gebruiken. 

Het Spaanse El Gol Digital meldt dat de club in kwestie serieus geïnteresseerd is, de vraag is alleen of ook de speler zelf ook oog heeft naar een transfer naar de Spaanse middenmoter. De voormalige middenvelder van sc Heerenveen en FC Twente maakte er geen geheim van pas te willen vertrekken wanneer er sprake is van een ideaal totaalplaatje. Dat totaalplaatje was er tot voor kort, Ziyech bereikte een persoonlijk akkoord met AS Roma. Die club zwaaide uiteindelijk af, ook vanwege de ietwat gortige onderhandelingswijze van zijn contractclub. Een bod van om en nabij de €30 miljoen zou van de hand zijn gedaan door directeur spelersbeleid Marc Overmars. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
real betis
la liga
eredivisie
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?