'Rentree in de Belgische competitie sluit ik niet uit'

marokko
3
26 okt '18
Met momenteel de status van persona non grata bij contractclub Fenerbahce, is de makelaar van Nabil Dirar druk in de weer om zijn cliënt elders gestald te krijgen.

In een onderonsje met Het Nieuwsblad geeft Dirar's zaakwaarnemer Fouad Ben Kouider te kennen dat er genoeg clubs een versterking zien in de international. Dat hij samen met Aatif Chahechouhe en doelman Volkan Demirel geslachtofferd is door trainer Philip Cocu, om disciplinaire redenen buiten de selectie gezet, doet niets af aan de interesse in de voormalige speler van onder andere AS Monaco en Club Brugge. Een rentree in de competitie waar het voor hem allemaal begon behoort ook tot de mogelijkheden, aldus Ben Kouider. 

''Een rentree in de Belgische competitie sluit ik niet uit voor hem''
Met een schorsing op zak en het niet ingeschreven zijn voor de UEFA Europa League, moest de verdediger annex middenvelder het treffen met RSC Anderlecht vanuit Istanbul volgen. ''Het is triest, vooral dat hij er niet bij was in Brussel. Juist voor hem zou deze ontmoeting extra speciaal zijn, helaas zat er niets anders in dan de ontmoeting vanuit huis volgen.'' Op de vraag of de Jupiler Pro League ook een optie is om naar uit te wijken antwoordt Ben Kouider: ''Een rentree in de Belgische competitie sluit ik niet uit voor hem. Maar hij heeft nog een groot contract lopen bij deze club en bovendien is hij al enkele seizoen een stabiele speler. Dat maakt het dan ook dat er voldoende interesse in Dirar is.''

Photocredit: Hurriyet.tr


© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
nabil dirar
jupiler pro league
fenerbahce
super lig
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi