Rabat: Waarom is het hemodialysecentrum in Hay Nahda nog steeds niet geopend? (video)

marokko
2
27 okt '18
De inwoners van Rabat vragen zich af waarom het Amal-Hay Nahda Hemodialysecentrum nog steeds niet is geopend.

De bouw van dit hemodialysecentrum werd in 2015 gelanceerd door Koning Mohammed VI. Het  hemodialysecentrum is gelegen in Hay Nahda, een van de populaire buurten van Rabat, en is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Er is zo'n 15 miljoen dirham geïnjecteerd om dit project tot een goed einde te brengen, wat de bevolking van de regio hard nodig heeft. 

Dit centrum zou hemodialyse-diensten moeten aanbieden tegen een symbolische prijs van 100 dirham. Mensen die een RAMED-verzekering hebben kunnen profiteren van hemodialysessies die gedurende de hele week worden aangeboden. Maar dit centrum is nog steeds niet begonnen met het leveren van zijn diensten, ondanks het feit dat alles sinds eind 2017 klaar is om patiënten met nierfalen te ontvangen. De bewoners van Hay Nahda zijn verrast dat de opening van dit centrum nog steeds niet heeft plaatsgevonden. 

Waarom is dit centrum nog niet geopend en door wie of waarom wordt dit geblokkeerd? Een tot nu toe onbeantwoorde vraag.

Le360 maakte beelden binnen in het hemodialysecentrum, waarop te zien is dat het centrum volledig is ingericht en uitgerust is met alle benodigde apparatuur.

YouTube link

© Redactie 2018
marokko
rabat
hemodialysecentrum
opening
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?