Munir: 'Zaki, de eerste die me opriep en vertrouwen in me uitsprak'

marokko
1
27 okt '18
De sluitpost die onlangs nog werd verkozen tot beste speler in La Liga 1/2/3 vertelt vol bewondering over de coach die in hem een geschikte doelverdediger zag voor #TeamMarokko.

Tot op de dag van vandaag teert bondscoach Hervé Renard, uiteraard niets mis mee, op een groot deel van de nalatenschap van zijn voorganger. Diverse internationals, waaronder dus doelman Munir, maar ook Hakim Ziyech en Faycal Fajr werden als eerste door Badou Zaki gecontacteerd voor een carrière als A-international bij het Marokkaanse elftal. In gesprek met het Spaanse medium Eldesmarque vertelt de huidige keeper van Málaga CF over hoe dankbaar hij dit icoon uit de geschiedenis van het Marokkaanse voetbal is. 

''Mijn debuut voor het Marokkaanse elftal, een onvergetelijke ervaring''
De voormalige speler van competitiegenoot CD Numancia vertelt: ''Hij was de sleutel, de eerste die me opriep en vertrouwen in me uitsprak. Debuteren (red. vriendschappelijke interland tegen Uruguay, 2015) voor Marokko was een onvergetelijke ervaring. En bovendien, hij is een icoon in het Marokkaanse voetbal, de beste keeper ooit die men heeft gekend. Met hem werken was voor mij dan ook onwerkelijk, iemand met zoveel ervaring.''

Photocredit: FIFA.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
munir el kajoui
malaga cf
badou zaki
frmf
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?