'Berichtgeving onjuist, oefeninterland Tunesië - Marokko blijft gehandhaafd'

marokko
6
27 okt '18
Anders dan met doet vermoeden gaat de krachtmeting met de huidige nummer 22 van de FIFA Ranking gewoon door, datum en locatie inmiddels ook bekend.

Er was de laatste dagen veel te zeggen over het wel of niet doorgaan van het aanstaande treffen met de Tunesiërs, zo zou bondscoach Hervé Renard liever een affiche met een Europese tegenstander hebben. Hierdoor zou de Marokkaanse voetbalbond FRMF het eerder bereikte akkoord met Les Aigles de Carthage naast zich neer hebben neergelegd. Niets blijkt minder waar, althans dat is waar de sporttak van het Marokkaanse medium Le360.ma vanavond mee kwam. Het weet namelijk op basis van een bron binnen de Marokkaanse bond te melden dat men de oefeninterland enkele weken geleden al overeenkwam en dat deze gewoon gehandhaafd blijft. 

Gespeeld op 20 november in het Tunesische Radès
Slechts vier dagen na de vierde kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup van 2019 (red. 16 november in het Stade Mohammed V) tegen Kameroen treft #TeamMarokko Tunesië in kustplaats Radès. Een ontmoeting die de ploeg nog hechter moet maken, voor de rest van de kwalificatiereeks en het eindtoernooi wat komende zomer gehost wordt door Kameroen. 

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
tunesie
oefeninterland
frmf
rades
afrika cup 2019
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?