De dierentuin van Rabat heeft 4 miljoen bezoekers getrokken sinds opening in 2012

marokko
12
28 okt '18
De dierentuin heeft deze maand zijn 4 miljoenste bezoeker feestelijk ontvangen.

De dierentuin van Rabat heeft deze maand zijn 4 miljoenste bezoeker ontvangen sinds de opening in 2012. Gemiddeld bezoeken 600.000 mensen per jaar deze dierentuin gewijd aan de Marokkaanse, Saharaanse en Afrikaanse fauna, geeft de dierentuin van Rabat aan in een verklaring.

In zijn nieuwe concept is de dierentuin gebouwd op basis van landschappen die lijken op de natuurlijke habitat van verschillende soorten dieren. De vegetatie is perfect aangepast aan de regio's (bergen, woestijn, savanne, regenwoud, moerassen) waar de dieren vandaan komen.  

Het doel is om een ​​betere aanpassing van de dieren aan de huidige omgeving mogelijk te maken en om de reproductie en het behoud van de dieren te bevorderen, specificeert de verklaring. Naast het behoud van verschillende diersoorten, is de missie van de dierentuin ook wetenschappelijk onderzoek, milieueducatie, amusement en een unieke bezoekerservaring.

De 'Award of Excellence' van Tripadvisor werd in 2014, 2015 en 2018 aan de dierentuin van Rabat toegekend. Het aantal kinderen dat profiteert van de educatieve workshops die worden gegeven in de dierentuin, is ongeveer 25.000.

© Redactie 2018
marokko
rabat
dierentuin
bezoekers
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi