marokko
0
29 okt '18
Marokkaanse atleten deden het goed in de halve marathon en de 10 km race.

Keniaanse atleten drukten zondag hun stempel op de 11e editie van de International Marathon in Casablanca door het winnen van de heren- en damescategorieën, terwijl de Marokkanen zich met name onderscheidden tijdens de halve marathon en de 10 km race.

Bij de heren passeerde de Keniaan Erick Leon Ndiema als eerst de finishlijn van de 42,195 km, een race in de stromende regen, met een tijd van 2:12.55. De derde plaats ging naar de Marokkaan Mohamed El Talhaoui, hij finishte 20 seconden achter de winnaar.

Bij de vrouwen won de Keniaanse Naomi Jepkogei comfortabel in 2:35.02. De Marokkaanse Sana El Mansouri eindige 4 minuten later als tweede.

Tijdens de halve marathon en 10 km-evenementen finishten de Marokkaanse atleten in de top drie bij zowel de mannen als de vrouwen.

Photocredit: 2M.ma