'Lichte hersenschudding dwong Belhanda naar de kant tegen Malatyaspor'

marokko
0
29 okt '18
Na een half uur was het over en sluiten voor de Marokkaans-international, in de Turkse media spreekt men van een lichte hersenschudding.

Het uiteindelijk met 2-0 verloren treffen tegen competitiegenoot Yeni Malatyaspor eindigde voor Younès Belhanda in mineur. Begonnen in de basis zoals gebruikelijk sinds zijn komst bij de 21-voudig landskampioen, moest de middenvelder na 30 minuten het strijdveld verlaten. Bij een val, opgevolgd door licht contact met een medespeler, was de voormalig speler van OGC Nice en Dinamo Kiev even van de wereld. Zoals gebruikelijk bij dergelijke incidenten is een vervroegde uittocht protocol, in de Turkse media spreekt men sinds gisteravond gelukkig van enkel een lichte hersenschudding. 

Onder coach Fatih Terim is Belhanda zowel dit nog lopende seizoen als vorig jaar een onbetwiste basiskracht. In de 11 officiële ontmoetingen tot nu toe die de aanvallende middenvelder binnen de lijnen doorbracht, was hij goed voor 3 assists. Afgelopen interlandperiode ontbrak de 28-jarige aanvaller eveneens in het strijdplan van bondscoach Hervé Renard, tijdens de beide ontmoetingen tegen de Comoren (kwalificatiewedstrijden voor de Afrika Cup van 2019) kon de Fransoos wegens blessureleed geen beroep op hem doen. 

Photocredit: beIN Sports Türkiye

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
younes belhanda
super lig
galatasaray
yeni malatyaspor
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?