Dirar en Chahechouhe nog niet verlost van staf ontslagen Cocu

marokko
2
Tegen alle verwachtingen in blijven assistenten Erwin Koeman en Chris van der Weerden gewoon aan, de man die ze meenam naar Istanbul kreeg gisteren na zijn vijfde nederlaag van het seizoen de zak.

Voorlopig lijkt een terugkeer in het eerste elftal van de 'Gele Kanaries' nog ver weg voor de twee Marokkaans-internationals. Nog niet zo heel lang geleden deed voormalig trainer Philip Cocu ze wegens disciplinaire redenen van de hand. Het tweetal werd samen met doelman Volkan Demirel ontboden uit de A-selectie. In de Turkse media werd gesproken over hun nonchalante houding tijdens de slechte sportieve reeks van de topclub, iets wat Cocu dusdanig stoorde dat hij besloot om ze alle drie voor onbepaalde tijd te schorsen. 

Koeman vrijdag op de bank tijdens derby tegen Galatasaray
Nu de voormalig trainer van PSV geen eindverantwoordelijke meer is in het Şükrü Saracoğlustadion, zou het logischerwijs de weg vrijmaken voor een terugkeer van Nabil Dirar en Aatif Chahechouhe in het eerste. Niets blijkt minder waar, de assistenten van de voormalig Oranje-international nemen voorlopig de honneurs waar. Zo zou Koeman zelfs als interim-coach op de bank zitten tijdens de stadsderby van aankomende vrijdag tegen Galatasaray.

Ter informatie, Dirar ligt nog tot medio 2020 vast bij Fener, de verbintenis van Chahechouhe eindigt komende zomer. 

Photocredit: Fanatik

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
fenerbahce
nabil dirar
aatif chahechouhe
philip cocu
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi