Koning Mohammed VI stuurt felicaties naar Turkse president Erdogan

buitenland
2
29 okt '18
Koning Mohammed VI stuurde een felicitatieboodschap naar de Turkse president Recep Tayyip Erdogan ter gelegenheid van de 'Dag van de Republiek'.
In de boodschap bracht Koning Mohammed VI in zijn naam en namens het Marokkaanse volk, zijn felicitaties en de beste wensen voor gezondheid, geluk en rust over aan president Erdogan. Hij uitte ook zijn wens voor verdere vooruitgang en welvaart voor het broederlijke Turkse volk.

De Koning maakte van de gelegenheid gebruik om Erdogan tevens te feliciteren met de sterke broederlijke banden en wederzijdse achting tussen de twee volkeren. Hij herhaalde hierbij zijn sterke vastberadenheid om de gezamenlijke acties voort te zetten om het partnerschap tussen de twee landen te versterken in alle gebieden, voor de gemeenschappelijke belangen van de twee broederlijke volkeren en het versterken van vrede, veiligheid en stabiliteit in het Middellandse Zeegebied.

De 'Dag van de Republiek' (Cumhuriyet Bayramı) is een van de belangrijkste Turkse feestdagen en is jaarlijks op 29 oktober een nationale feestdag in Turkije. Festiviteiten beginnen de voorgaande dag en duren 35 uur. Ter herinnering aan deproclamatie van de Republiek Turkije op 29 oktober 1923 door Atatürk.
© Redactie 2018
marokko
mohammed vi
turkije
erdogan
dagvanderepubliek
felicitaties
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
iran
caf
terrorisme
can 2019
golf
bosnië en herzegovina
duitsland
teheran
den haag
algerije
atlasleeuwen
casablanca
frmf
tanger
marrakech
ajax
politie
spanje
eredivisie
mohammed vi
rabat
moord
afrika cup
dgsn