'Clubloze Boussoufa dichtbij akkoord met Saoedische grootmacht'

marokko
2
29 okt '18
Het zoveelste lucratieve contract wat de Marokkaanse routinier kan tekenen dient zich aan, ditmaal betreft het een formatie uit de Saoedische competitie.

Als we de Saoedische sportjournalist Abdullah Alhanyan mogen geloven dan is Mbark Boussoufa heel dicht bij een overgang naar de huidige werkgever van collega-international Achraf Bencharki. De huidige nummer nummer twee in de Saoedische hoogste voetbalafdeling moet snel schakelen na het uitvallen van de eigen Omar Abdulrahman, men ziet in Boussoufa dan ook een geschikte versterking voor hun geblesseerde international van de Verenigde Arabische Emiraten. Men bevindt zich momenteel naar verluidt in de afrondende fase van de onderhandelingen. 

Geen club, maar toch oproepen voor #TeamMarokko
Boussoufa verkeert al sinds zijn vertrek bij Al Jazira afgelopen zomer, aflopende verbintenis, zonder formatie. Zijn transfervrije status verhinderde bondscoach Hervé Renard er echter niet van om hem te selecteren en binnen de lijnen te brengen. In de afgelopen twee interlandperiodes liet de Fransman hem van de 3 ontmoetingen één keer deel uitmaken van zijn strijdplan van #TeamMarokko. In de thuiswedstrijd tegen de Comoren verscheen hij aan de aftrap, gewisseld werd Boussoufa in de 75e minuut. Voor hem kwam toen Walid Azarou in de ploeg (red. 1-0 winst, Stade Mohammed V).

Photocredit: FIFA.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
mbark boussoufa
al hilal
saudi professional league
clubloos
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?