Air Arabia Maroc begint met eerste binnenlandse vluchten

marokko
2
31 okt '18
De eerste binnenlandse vlucht tussen Agadir en Rabat vond zondag plaats.

Air Arabia Maroc is begonnen met de eerste binnenlandse vluchten vanuit Agadir naar Rabat, Fez en Tanger, als onderdeel van de partnerschapsovereenkomst met de Regionale Raad van Souss-Massa. Een Airbus A320 van de luchtvaartmaatschappij, met een capaciteit van 174 zitplaatsen, landde op zondag 28 oktober op de luchthaven Al-Massira (Agadir) vanuit Rabat.

Er zullen driewekelijkse retourvluchten plaats vinden vanuit Agadir naar Rabat en tweewekelijkse retourvluchten naar Fez en Tanger.

Air Arabia Maroc lanceerde zondag ook officieel drie nieuwe lijnen die Dakhla verbinden met een aantal steden in het Koninkrijk. Deze wekelijkse vluchten, waaronder 4 naar Casablanca en 3 naar Marrakech en Tanger, worden uitgevoerd door een Airbus A320 met een capaciteit van 174 zitplaatsen.

De commissaris voor Regionaal Toerisme, Daifallah Andour, zei dat het initiatief een positief effect zal hebben op de toestroom van toeristen naar de regio, en dat hij verwacht dat het aantal bezoekers na de lancering van deze vluchten met 50 procent zal toenemen.

© Redactie 2018
marokko
binnenlandse
vluchten
agadir
rabat
tanger
fez
air arabiamaroc
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi