UITGELICHT: Renard neemt Idrissi op in voorselectie #TeamMarokko

marokko
0
2 nov '18
Het zat er dik aan te komen, Oussama Idrissi kan door deze voorselectie uitkijken op zijn eerste minuten voor het rood en groen van Marokko!

Na zich afgelopen week in gesprek met L'Observateur du Maroc te hebben geuit over de Jong Oranje-international, ging Hervé Renard onlangs over tot actie. De Fransman heeft voor de aankomende interlandperiode, kwalificatieduel tegen Kameroen (16 november) en 4 dagen later een oefeninterland tegen Tunesië, beroep gedaan op de linksbuiten van AZ Alkmaar in zijn voorselectie. Het is zoals al eerder is gezegd, de eerste keer dat het jeugdexponent van Feyenoord concrete interesse geniet van de Marokkaanse voetbalbond FRMF. Opmerkelijk is wel dat L'Observateur du Maroc hem onlangs nog zo citeerde: ''Hij had allang met ons kunnen zijn. Alleen wenst hij eerst zijn avontuur bij Oranje te volbrengen. Ik heb uiteraard respect voor zijn keuze, zal dan ook geduldig wachten tot hij zich bij ons voegt.''

Dat Idrissi er nu zo snel bij is zal ongetwijfeld te maken hebben met zijn non-selectie voor Jong Oranje. Coach Erwin van de Looi koos er, anders dan de vorige interlandperiodes, voor om hem niet op te nemen in zijn voorselectie. Voor de beloften van de KNVB kwam Idrissi 11 keer uit, gedurende deze optredens was hij driemaal trefzeker. 

Photocredit: ANP

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
herve renard
ousamma idrissi
az alkmaar
team marokko
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?