'Boussoufa mag op proef bij Al Hilal, contract mogelijk daarna'

marokko
1
2 nov '18
Een week lang heeft Mbark Boussoufa de tijd om de clubleiding te overtuigen van zijn kunnen, verschillende bronnen melden dat de speler in kwestie al is gearriveerd in Riyad.

Na alweer bijna vijf maandenlang te hebben doorgebracht zonder werkgever, dient zich een nieuwe kans aan voor de routinier. De 34-jarige middenvelder heeft zoals Saoedische bronnen eerder al hadden vermeld, de kans gekregen om zich bij regerend landskampioen Al Hilal te bewijzen voor een contract. Aankomende week gaat de beslissing vallen, als de technische directie voldoende overtuigt raakt van de voormalig speler van Anzhi, Lokomotiv Moskou en Al Jazira dan zal men zich voor twee maanden aan hem binden.

Mocht het daarna zo zijn dat er van beide kanten het verlangen bestaat om de samenwerking voort te zetten, dan overweegt Al Hilal een nieuw contract op te stellen voor Boussoufa. 

Boussoufa, een echte broodvoetballer
Na kort deel uit te hebben gemaakt van de jeugdopleiding van Ajax maakte de middenvelder in 2002 de overstap naar Chelsea. Een kort dienstverband daar werd opgevolgd met een transfer naar de Jupiler Pro League, in de kleuren van AA Gent en RSC Anderlecht vestigde de 65-voudig international zijn naam in de hoogste Belgische voetbalafdeling. De stappen die hij daarna maakte waren vooral in financieel opzicht aantrekkelijk, lucratieve contracten lagen klaar bij Anzhi, Lokomotiv Moskou en tenslotte het Emiratische Al Jazira. 

Photocredit: FRMF.ma

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mbark boussoufa
al hilal
saoedi-arabie
transfervrij
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi