Ayoub kind van de rekening: 'Er zijn dingen die niet kunnen'

sport
2
3 nov 11:11
Het wil nog niet echt vlotten met zijn avontuur in Rotterdam-Zuid, dat Yassin Ayoub geen deel uitmaakte van de selectie tegen Willem II was niet zonder reden.
Vandaag deed het Algemeen Dagblad uit de doeken dat Ayoub's afwezigheid tegen opponent Willem II, begin vorige maand (red. 1-1 remise, 7 oktober), een disciplinair karakter had. Sinds zijn komst in de Kuip moet de voormalige sterkhouder van FC Utrecht het stellen met een rol als reserve, slechts 59 minuten maakte de nog altijd niet gedebuteerde Marokkaans-international in de hoofdmacht van de Rotterdammers in de Eredivisie. Nu komt er dus nog bij dat het niet botert tussen hem en coach Giovanni van Bronckhorst. Laatstgenoemde liet zich er hier onlangs over uit tegenover pers en publiek. 

''Er zijn dingen die niet kunnen en dat los ik graag intern op''
Wat er precies is voorgevallen en welke sanctie het jeugdproduct van Ajax opgelegd heeft gekregen blijft onduidelijk: ''Omdat ik voor mijn spelers ook een beschermende factor wil zijn. Dat is hoe ik werk. Wat er intern gebeurt, is iets tussen mij en de spelers. Maar er zijn dingen die niet kunnen en dat los ik graag intern op.''

Tijdens het treffen van morgenmiddag tegen VVV Venlo is de verwachting dat de middenvelder weer vanaf de reservebank begint. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
yassin ayoub
feyenoord
giovanni van bronckhorst
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
scholieren
parijs
taroudant
frankrijk
protesteren
om
daesh
trump
laayoune
haven
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa