Ayoub kind van de rekening: 'Er zijn dingen die niet kunnen'

sport
2
3 nov '18
Het wil nog niet echt vlotten met zijn avontuur in Rotterdam-Zuid, dat Yassin Ayoub geen deel uitmaakte van de selectie tegen Willem II was niet zonder reden.
Vandaag deed het Algemeen Dagblad uit de doeken dat Ayoub's afwezigheid tegen opponent Willem II, begin vorige maand (red. 1-1 remise, 7 oktober), een disciplinair karakter had. Sinds zijn komst in de Kuip moet de voormalige sterkhouder van FC Utrecht het stellen met een rol als reserve, slechts 59 minuten maakte de nog altijd niet gedebuteerde Marokkaans-international in de hoofdmacht van de Rotterdammers in de Eredivisie. Nu komt er dus nog bij dat het niet botert tussen hem en coach Giovanni van Bronckhorst. Laatstgenoemde liet zich er hier onlangs over uit tegenover pers en publiek. 

''Er zijn dingen die niet kunnen en dat los ik graag intern op''
Wat er precies is voorgevallen en welke sanctie het jeugdproduct van Ajax opgelegd heeft gekregen blijft onduidelijk: ''Omdat ik voor mijn spelers ook een beschermende factor wil zijn. Dat is hoe ik werk. Wat er intern gebeurt, is iets tussen mij en de spelers. Maar er zijn dingen die niet kunnen en dat los ik graag intern op.''

Tijdens het treffen van morgenmiddag tegen VVV Venlo is de verwachting dat de middenvelder weer vanaf de reservebank begint. 

Photocredit: ANP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
yassin ayoub
feyenoord
giovanni van bronckhorst
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
ridouan taghi
sri lanka
nabil b
aanslagen
colombo
said razzouki
botolapro
handgranaat
militaire
amsterdam
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso