Transfer Talks: 'Barça wil deze winter zaken doen met Juventus'

sport
0
3 nov '18
De Spaanse voetbalkrant Mundo Deportivo pakte vandaag uit met een wel heel opmerkelijk transfergerucht: Barça zou in de markt zijn voor Medhi Benatia, de verdediger die het al lange tijd moet stellen met een rol als reserve in het Allianz Stadium.
De Catalanen willen deze winterse transferperiode gaan inkopen, zo ook om achterste linie te versterken. Een van de transfertargets die men nadrukkelijk voor ogen heeft is Benatia, het lukt de 31-jarige contractspeler van 'de Oude Dame' tot op heden maar moeilijk om zich in te vechten in het keurkorps van trainer Massimiliano Allegri. De centrumverdediger heeft er momenteel slechts 3 optredens in de Serie A en maar één in de UEFA Champions League op zitten voor zijn werkgever. Dat bondscoach Hervé Renard de mandekker al sinds het WK moet missen, heeft onder meer te maken met deze weinig sportieve reeks. Benatia parkeert zijn interlandcarrière bewust om zich volledig te focussen op het heroveren van een basisplaats bij Juve. 

Nu lijkt het er dus op dat FC Barcelona mede door deze omstandigheid binnenkort de portemonnee wil gaan trekken. Onduidelijk is overigens hoeveel men over heeft voor het jeugdexponent van Olympique Marseille, bij de regerend landskampioen ligt hij nog tot medio 2020 vast.

Photocredit: Bola.net
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
fc barcelona
medhi benatia
mundo deportivo
juventus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
ridouan taghi
sri lanka
nabil b
aanslagen
colombo
said razzouki
botolapro
handgranaat
militaire
amsterdam
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso