Mustapha Madih overleden, voormalig bondscoach Marokkaanse jeugdelftallen

sport
1
4 nov '18
Afgelopen zomer al moest de 62-jarige oud-trainer van onder meer HUSA Agadir en het Qaterese Al Wakrah zijn werkzaamheden bij de Marokkaanse voetbalbond naast zich neerleggen.
Mustapha Madih is niet meer, zo konden we vanmiddag vernemen uit een persbericht van de Marokkaanse voetbalbond FRMF. Dat was voor Madih tot voor kort zijn laatste werkgever. Samen met de nieuw aangestelde technische directie was hij druk in de weer om de diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen die de bond rijk is, vorm te geven. Hij had daar de afgelopen jaren onder meer Marokko U20, U17 en U15 onder zijn hoede. Toen bekend werd dat hij door gezondheidsomstandigheden niet meer in staat was om zijn werkzaamheden voort te zetten, nam de 38-jarige assistent-trainer Zakaria Aboub tijdelijk zijn taken over. Gisteren werd bekend dat Tarik Sektioui voortaan door het leven gaat als eindverantwoordelijke van Marokko U20, het elftal wat Madih dus leidde. 

Vanuit de redactie van Marokko.nl wensen wij familie, vrienden en andere naasten van Madih veel sterkte toe in het verwerken van dit verlies: إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون, we behoren tot Allah (swt) en naar Hem zullen we terugkeren. 

Photocredit: FRMF.ma
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
mustapha madih
frmf
overlijdensbericht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
ridouan taghi
sri lanka
nabil b
aanslagen
colombo
said razzouki
botolapro
handgranaat
militaire
amsterdam
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso