Taroudant: Baby verkocht voor 750 dirham

buitenland
10
9 nov 8:05
Een echtpaar kon een pasgeboren baby kopen voor 750 dirham.
Een bijzonder vreemde transactie waarbij een vrouw haar pasgeboren baby voor 750 dirham verkocht aan een echtpaar zonder kinderen. Dit gebeurde in het kleine stadje Taroudant (80 km ten oosten van Agadir), bericht het dagblad Al Ahdath Al Maghribia vandaag.

De transactie verliep in het begin zonder problemen, maar de zaak eindigde alsnog bij de politie.  De zaak werd ontdekt toen het echtpaar afgelopen maandag de baby probeerde te registreren in het kadaster.

Het hoofd van het districtskantoor merkte meteen op dat er iets niet klopte in de verklaringen van de veronderstelde moeder van de baby. Zelfs toen zij beloofde het vaccinatiecertificaat van het kind te brengen, was de ambtenaar niet overtuigd van haar oprechtheid.

De man wilde meer weten en besloot een onderzoek uit te voeren in de omgeving van het jonge stel. De buren van het echtpaar vertelden dat ze hadden gezien dat de jonge vrouw zwanger was, maar dat ze de geboorte van de baby niet hadden bijgewoond. De ambtenaar gaf niet op en onderzocht de vermeende moeder van de baby verder en uiteindelijk werden geen tekenen van een bevalling op haar lichaam geconstateerd.

De jonge vrouw gaf uiteindelijk toe dat de baby niet van haar was en dat ze het voor een bedrag van 750 dirham had gekocht van de de echte moeder. Ze legde dezelfde verklaringen af ​​aan de politie. De jonge vrouw zei ook dat ze nooit zwanger was geweest en dat ze een zwangerschap had gesimuleerd voor de buren.

De openbaar aanklager heeft besloten het echtpaar op borgtocht vrij te laten in afwachting van de rechtszaak. De baby is toevertrouwd aan de zorg van een gespecialiseerde vereniging. De biologische moeder wordt nog steeds gezocht door de politie, aldus het dagblad.
© Redactie 2018
marokko
taroudant
baby
verkocht
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
kameroen
vriendschappelijk
tunesië
radès
team marokko
interlandkeuze
afrika cup 2019
hogesnelheidslijn
hogesnelheidstrein
alboraq
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
mohammed vi
ajax
eredivisie
marrakech
spanje
rabat
hakim ziyech
fifa