Taoufik Bouachrine: 12 jaar gevangenisstraf en 200.000 dirham boete (video)

buitenland
7
10 nov '18
Het vonnis tegen Bouachrine viel afgelopen nacht.
Het Hof van Beroep in Casablanca veroordeelde vannacht Taoufik Bouachrine tot 12 jaar gevangenisstraf en een boete van 200.000 dirham. Hij werd ook veroordeeld tot het betalen van een schadevergoeding voor een aantal slachtoffers en het publiceren van het vonnis in een nationale publicatie.

Hij zal dus de civiele partij een schadevergoeding moeten betalen, het gaat om 500.000 dirham voor Asmaa Hallaoui en 300.000 dirham voor drie andere slachtoffers: Naïma Lahrouri, Sarah El Mers en Khouloud Jabiri.

Bouachrine (redacteur van Akhbar Al Yaoum) werd vervolgd voor o.a. mensenhandel, machtsmisbruik, seksuele uitbuiting, aanranding met geweld, verkrachting en poging tot verkrachting.

Hij werd ook berecht voor seksuele intimidatie, rekrutering van personen met het oog op prostitutie (waaronder een zwangere vrouw) en het maken van opnames van daden die bij wet strafbaar zijn. Er zouden 8 slachtoffers gefilmd zijn en er werden dvd's met in totaal 50 filmopnames gevonden.

Toen zij het Hof verlieten, zeiden de advocaten van Bouachrine dat ze in beroep zouden gaan tegen het vonnis. De advocaten van de slachtoffers uitten ook hun teleurstelling over het vonnis, dat zij te mild vonden. Ook zij gaven aan dat ze in beroep willen gaan.YouTube link

Videocredit: Lefr360
© Redactie 2018
marokko
bouachrine
vonnis
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
eu
al ittihad
galatasaray
younès belhanda
gianni infantino
fifa
süper lig
malaga
dgsn
turkije
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
frmf
tanger
hervé renard
ajax
mohammed vi
marrakech
eredivisie
spanje
hakim ziyech
rabat
migranten