'#MARKAM komt mogelijk te vroeg voor geblesseerde El Kaabi'

marokko
0
14 nov '18
Al voor het verschijnen van de definitieve selectie voor de huidige interlandperiode werd gevreesd voor de inzetbaarheid van Ayoub El Kaabi, nu lijkt het erop dat de spits definitief niet voor kan komen in het strijdplan van Hervé Renard.

Op basis van wat nu de ronde doet in de Marokkaanse media kunnen we concluderen dat het treffen met regerend Afrikaans kampioen Kameroen te vroeg komt voor de 25-jarige spits van Hebei China Fortune. Ondanks het feit dat hij bij zijn werkgever de laatste speelronden nauwelijks aan bod kwam, nam Renard hem toch op in zijn 25-koppig lijstje die vorige week bekend werd gemaakt. Nu lijkt het er dus op dat men heeft vastgesteld dat hij niet fit genoeg is om op te kunnen worden genomen in het strijdplan tijdens #MARKAM, de vijfde speelronde in de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup van 2019. 

Het is overigens onduidelijk of hij ook het treffen met de Tunesiërs aan zich voorbij moet laten gaan, wellicht dat de medische staf van de Marokkaanse bond hier zeer binnenkort opheldering over geeft.

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
ayoub el kaabi
kameroen
afrika cup 2019
blessure
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi