The Mirror: 'Liverpool en Klopp hebben €30 miljoen over voor Ziyech'

marokko
3
15 nov '18
Een club van formaat meldt zich voor de beweeglijke middenvelder, na nul op het rekest te hebben gekregen van Olympique Lyon willen 'The Reds' nu zaken gaan doen met Marc Overmars.

Als we het doorgaans goed ingevoerde The Mirror mogen geloven dan meldt Liverpool zich binnen afzienbare tijd bij de directeur spelersbeleid van de Amsterdammers. Niet zo heel lang geleden kreeg men vanuit Lyon te horen dat er geen medewerking wordt verleend bij het losweken van sterkhouder Nabil Fekir, de Frans-international komt al geruime tijd voor in de shortlists van de huidige nummer twee in de hoogste Engelse voetbalafdeling. 

Liverpool wil Ziyech deze winter nog losweken uit de Johan Cruijff ArenA
Het is echter nog maar de vraag of Overmars genoegen neemt met de €30 miljoen die de formatie van coach Jurgen Klopp over heeft voor Ziyech. Naar verluidt, althans dat is wat afgelopen zomer duidelijk werd, sloeg men een soortgelijke bieding van AS Roma af. Het gaat overigens om een overgang in de winterse transferperiode, dit uiteraard in schril contrast met het ideale totaalplaatje van de aanvallende middenvelder: Ziyech gaf niet zo heel lang geleden aan pas komende zomer aan een vertrek uit de Johan Cruijff ArenA te willen denken.

Photocredit: Espreme a Laranja

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
hakim ziyech
ajax
liverpool
the mirror
transfer
eredivisie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?