Interlands: Ziyech en Belhanda verlaten geblesseerd selectie #TeamMarokko

sport
61
18 nov '18
De man die afgelopen vrijdag nog een heldenrol vertolkte in Casablanca is voor het volgende treffen van #TeamMarokko niet inzetbaar.
Gisteravond deelde de Marokkaanse voetbalbond FRMF, bij monde van bondsarts Abderrazzak Hifti, mede dat bondscoach Hervé Renard in ieder geval 2 namen moet schrappen uit zijn strijdplan voor aankomende dinsdag. Voor de vriendschappelijke ontmoeting tegen de huidige koploper in Afrika (op basis van de meest recente FIFA Ranking) is naast Ziyech, óók de tegen Kameroen uitgevallen Younès Belhanda niet inzetbaar. Laatstgenoemde wordt nog onderzocht, over enkele dagen zal duidelijk worden voor hoe lang de middenvelder van Galatasaray uit de roulatie is. Voor hem eindigt de interlandperiode dan ook per direct, Belhanda heeft inmiddels de selectie verlaten om zich verder te laten behandelen bij zijn contractclub. 

Hetzelfde geldt voor Ziyech, óók hij meldt zich een der dezer dagen bij zijn werkgever. #TeamMarokko treft zoals gezegd sparringpartner Tunesië dinsdag, in kustplaats Radès verschijnen beide ploegen om 18:00 (Nederlandse en Marokkaanse tijd) aan de aftrap. In tegenstelling tot de kwalificatiereeks voor de Afrika Cup, wordt deze pot wel internationaal uitgezonden door de Marokkaanse zenders Al Aoula en Arryadia. 

Photocredit: AFP
© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
hakim ziyech
younès belhanda
team marokko
tunesie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
frankrijk
can2019
onderwijs
europa
ongeluk
moskee
ov
duitsland
auto
caf
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
ajax
marrakech
wk 2018
hervé renard
spanje
eredivisie
mohammed vi
politie
rabat
hakim ziyech