Rai Sport: 'Juventus wuift huurvoorstel van AC Milan voor Benatia weg'

marokko
0
18 nov '18
Ondanks het ietwat weinige sportieve vooruitzicht van de centrumverdediger wensen andere formaties zich te versterken met Medhi Benatia, zo ook competitiegenoot AC Milan.

Als we het doorgaans goed ingevoerde Rai Sport mogen geloven dan ziet men bij het kapitaalkrachtige AC Milan in Benatia een geschikte versterking op korte termijn. De Italiaanse topclub zou naar verluidt €15 miljoen over hebben voor de voormalige mandekker van onder andere AS Roma en Bayern München. Let wel, men komt pas op de proppen met die transfersom som wanneer de in het contract bedongen koopoptie gelicht wordt. De bedoeling was dat AC Milan Benatia eerst op bruikleen overneemt, is men tevreden over de centrumverdediger dan zou er over kunnen worden gegaan tot een definitieve overname. Nu lijkt het er dus op dat dat voorstel definitief van de hand is gedaan, aldus het eerder genoemde medium. 

Bij 'de Oude Dame' ligt de Marokkaans-international nog tot de zomer van 2020 vast, de 34-voudig landskampioen telde in 2017 zo'n €17 miljoen neer voor de onomstreden kracht in de defensie. 

Photocredit: 433.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
medhi benatia
juventus
ac milan
transfer talks
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?