L'Équipe: 'Renard gaat voor tweede poging om Guendouzi te strikken'

marokko
11
19 nov '18
Na eerder nul op het rekest te hebben gekregen blijft bondscoach Hervé Renard volharden, de Fransman gaat binnenkort wéér voor een verwoede poging om van Mattéo Guendouzi een Frans-international te maken.

Momenteel in de status van Jong Frankrijk-international verkerend krijgt de middenvelder van 'The Gunners' zeer binnenkort een belangrijke keuze voorgeschoteld. Volgens het vooraanstaande Franse sportmedium L'Équipe wil Renard binnen afzienbare tijd Guendouzi warm krijgen voor #TeamMarokko. Niet zo heel lang geleden ving de Franse succescoach nog bot, bovendien gaf de speler in kwestie openlijk aan enkel voor een interlandcarrière bij 'Les Bleus' te opteren. Vanzelfsprekend schakelt Renard dus door en hoopt hij de voormalig contractspeler van SC Lorient alsnog overtuigd te krijgen voor een interlandcarrière bij het Marokkaanse elftal. 

Onlangs nog gedebuteerd voor Jong Frankrijk
Afgelopen week debuteerde het jeugdproduct van Paris Saint-Germain bij de beloften van de Franse voetbalbond, in een vriendschappelijk treffen met de leeftijdsgenoten uit Kroatië (red. 2-2 gelijkspel) kwam hij gedurende de gehele ontmoeting voor in het strijdplan van bondscoach Sylvian Ripoli. Bij Arsenal ligt Guendouzi nog tot de zomer van 2022 vast, slechts enkele maanden geleden werd hij voor een transfersom van om en nabij de €8 miljoen overgenomen van de Ligue 2-formatie. 

Photocredit: IBEX News 24

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
matteo guendouzi
herve renard
frmf
fff
interlandkeuze
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?