Interlands: Belhanda komt in 2018 niet meer in actie

marokko
0
19 nov '18
De middenvelder van Galatasaray moet zijn optreden tijdens #MARKAM bekopen met een iets langere herstelperiode dan collega-international Hakim Ziyech.

Younès Belhanda zal het nog lopende kalenderjaar niet meer aan bod komen bij contractclub Galatasaray, aldus de Turkse tak van mediagigant beIN Sports vanavond. Het treffen met de regerend Afrikaans kampioen Kameroen (red. 2-0 zege, Stade Mohammed V) waar Belhanda aan de aftrap verscheen, verliet hij vlak na rust per brancard. Welk kwetsuur de voormalig speler van onder andere Schalke 04 en Montpellier HSC heeft overgehouden aan dit optreden, is nog onbekend. 

Zijn herstelperiode wordt nu, na enkele medische tests in Istanbul, geschat op zo'n 6 weken. Uitkomen voor #TeamMarokko deed Belhanda, met de interland tegen Kameroen meegerekend, in totaal 50 keer. Zijn eerste opwachting voor het vlaggenschipelftal van de Marokkaanse bond maakte hij in november 2010 tegen Noord-Ierland (red. 1-1, Windsor Park), onder voormalig bondscoach Eric Gerets bespeelde hij als basiskracht het middenveld samen met ex-internationals Houcine Kharja en Adil Hermach. 

Photocredit: Haberturk.com

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
younes belhanda
kameroen
blessure
galatasaray
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?