'Idrissi heeft zich bij ons moeiteloos aan kunnen passen'

marokko
8
20 nov '18
De Fransman spreekt lovend over de pupil van AZ Alkmaar-coach John van den Brom, hij voorspelt een mooie carrière voor de beweeglijke linksbuiten.

In aanloop naar de vriendschappelijke ontmoeting van vanavond tegen Tunesië zat Hervé Renard gisteren een persconferentie voor. De 50-jarige succescoach had het tijdens dit persmoment over de nasleep van de remise bij de Comoren (red. 2-2 gelijkspel), het was volgens hem weer typisch hoe er meteen verschillende doemscenario's uiteengezet werden door de vaderlandse media. Het selectiebeleid zou niet meer deugen, #TeamMarokko had zich met dit gelijke spel enorm tekort gedaan met het oog op de nog lopende kwalificatiereeks voor het eindtoernooi in Kameroen en binnen de technische staf zou er fractie zijn ontstaan. 

Renard nu al overtuigd van de kunde van Idrissi
Op ontspannen wijze ageerde hij over deze door de media in gang gezette discussie, echter was er vanzelfsprekend ook ruimte om bepaalde andere relevante zaken te belichten. Hieronder viel ook de eerste oproep van Oussama Idrissi, een speler die zich volgens Renard binnen no-time wist aan te passen aan het niveau. ''Het is een speler met voldoende kwaliteiten, vandaar ook dat hij zich deze week moeiteloos aan heeft kunnen passen. Het is uiteraard de eerste keer dat hij zich bij ons voegt, ik geef hem dan ook de tijd die hij verdient. Maar wat hij de afgelopen dagen heeft laten zien bewijst dat hij een mooie carrière tegemoet gaat.''

Photocredit: FRMF.ma 

© Redactie 2018
marokko
atlasleeuwen
marokkaans voetbalelftal
herve renard
oussama idrissi
frmf
interlandkeuze
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?