Bizar: Marokkaanse vermoordt geliefde, hakt lichaam in stukken en verwerkt het in een maaltijd

buitenland
7
20 nov '18
Een enorm bizar verhaal vanuit de Verenigde Arabische Emiraten.

Een Marokkaanse vrouw wordt door justitie in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) beschuldigd van een vreselijke misdaad. Ze zou haar partner hebben gedood, het lichaam in stukken hebben gehakt, de stukken in de blender te hebben gestopt en dit vervolgens hebben verwerkt in een maaltijd. De maaltijd werd opgediend aan Pakistaanse arbeiders die in de buurt wonen.

De misdaad zou naar verluidt drie maanden geleden zijn begaan, maar werd pas onlangs bekendgemaakt. Volgens de krant The National heeft de politie in Al Ain de Marokkaanse vrouw gearresteerd wegens vermeende betrokkenheid bij de moord op haar geliefde.

Volgens deze bron zou de vrouw haar geliefde hebben gedood en de overblijfselen hebben opgediend als machboos, een beroemd traditioneel gerecht in de Golf, bestaande uit rijst en vlees.

De moord kwam aan het licht nadat de broer van het slachtoffer naar het huis van het stel was gegaan. Hij meldde de verdwijning van de man aan de politie nadat de vrouw hem had verteld dat ze de man uit haar huis had verjaagd.

Het was een tand, gevonden door de politie in de blender van de vrouw, en daaropvolgende DNA-tests die leidde tot de arrestatie van de vrouw. De vrouw heeft uiteindelijk haar misdaad toegegeven, aldus de krant, eraan toevoegend dat ze ook toegaf dat ze de moord had gepleegd in een vlaag van waanzin. Ze zou ook de macabere details van deze misdaad hebben verstrekt.

De vrouw zou ook een vriendin hebben gevraagd om te helpen om het levenloze lichaam te laten verdwijnen. De vriendin ontkende medeplichtig te zijn, maar ze zei dat ze wel de aanwezigheid van bloed in het huis had opgemerkt.

De vrouw legde de politie uit dat ze wraak wilde nemen op haar geliefde die haar wilde achterlaten zonder enige financiële middelen. Hij zou met een andere vrouw uit zijn thuisland willen trouwen, na zeven jaar samenleven met de Marokkaanse.

Het onderzoek loopt nog steeds.

© Redactie 2018
vae
marokkaanse
moord
maaltijd
bizar
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi